צור קשר

ממטבחה של תמר

תמר היא זאת שהרימה את הכפפה לבקשתי, למתכון טעים במיוחד של עוגת פסח .
תמר ידועה ביכולת האפיה המופלאה שלה מסיבה לא ברורה היא לא הופכת את היכולת הזאת
למקצועית ומסחרית יותר.
מצורף המתכון שלה לעוגת שקדים אגוזים ושוקולד, שיהיה בתאבון!

לרסק במעבד מזון:
100 גר' פקן
100 גר' שקדים
(לא מלוחים כמובן…..)
100 גר' שוקולד מריר

ועכשיו:
6 ביצים
1.5 כוס סוכר
1.5 כף פרורי לחם (בפסח שמים במקום פרורי לחם קמח מצה)
2.5 כפות קוניאק

להקציף את החלבונים + הסוכר
להוסיף החלמונים, להוסיף את הרסק (מלמעלה)
ובסוף להוסיף את פרורי הלחם והקוניאק

לאפות בתבנית עגולה 26 כ-45 דקות ב- 180 מעלות.
חשוב לא לייבש את העוגה.
לפעמים כשהיא מוכנה נעשה ציפוי קשיח למעלה, לא להתרגש, זה בסדר.

כשהעוגה קרה:
להקציף 1 שמנת מתוקה + 2 כפות סוכר + כפית נס קפה (אבקה ולא גרגרים)
למרוח על העוגה, אפשר לקשט עם שקדים שלמים.
לשמור במקרר, היא הכי טעימה אחרי יום במקרר.

מאחר ולא קיבלתי תמונה של העוגה, "תסתפקו" בתמונתה של תמר האופה.

תמי

תמר נויהאוז

תגובה תתקבל בברכה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

דילוג לתוכן