התקשרו אלינו:
או השאירו פרטים ומבטיחות לחזור:
הפנייה בנוגע ל:
שירותי עיצובמוצרים מהחנות
קראתי ואני מאשר/ת את מדיניות הפרטיות של האתר, ומסכים/ה לשמירת המידע לצורך טיפול בפנייתי (חובה) *
רחוב הבזלת 10, צור יגאל,יש להקיש בוויז "הבית של עידה"הגעה בתיאום מראש 052-9098090לחץ על האייקון לניווט אלינו
הכניסה לבית גובלת עם חלל פינת האוכל. על מנת ליצור הפרדה ותיחום מיקמנו שידה ירקרקה עם מגירות, ומעליה תלינו מראה. בתחילה, הייתה לנו התלבטות ארוכה לגבי בחירה שולחן אוכל: בין שולחן מלבני לבין שולחן עגול.
בעל הבית מאוד רצה שולחן עגול שבו יש קשר עין עם כל הסובבים.
למרות החשש שמא הוא יחסום את המעבר לסלון, בחירה של הקוטר הנכון אפשרה זאת.
גם לבניית השולחן גויס חבר המשפחה הנגר אומן, אשר בנה שולחן עגול מסיבי מעץ אלון עם רגל אמצעית יפיפייה. סביב השולחן מיקמנו כסאות עם רגלי עץ משולבים בבד פישתני.
במקור הייתה תקרת גבס עגולה מונמכת. ביטלנו אותה ובמרכזה מיקמנו מנורת קנים מפליז עם כוסות זכוכית גבוהות. על הקיר הצר הדבקנו טפט מדליונים טון על טון בגוון שמנת.
על מנת להכניס נקודת צבע לחלל תלינו יחידת מדפים מעץ ועליה הנחנו פריטי דקורציה צבעוניים, פלוס סדרת ספרים מקורית של חסמבה.
הטפטים והוילונות מ"דומיין", הרצל 55 תל אביב
צילום: שי אפשטיין
פינת אוכל-לפני
פינת אוכל-אחרי
יחידת מדפים תלויה על רקע טפט מדליונים
מבט אל הסלון
שידת כניסה
אתר זה משתמש במידע בהתאם למדיניות הפרטיות כדי לשפר את החוויה שלך. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה ל- מדיניות הפרטיות