התקשרו אלינו:
או השאירו פרטים ומבטיחות לחזור:
הפנייה בנוגע ל:
שירותי עיצובמוצרים מהחנות
קראתי ואני מאשר/ת את מדיניות הפרטיות של האתר, ומסכים/ה לשמירת המידע לצורך טיפול בפנייתי (חובה) *
רחוב הבזלת 10, צור יגאל,יש להקיש בוויז "הבית של עידה"הגעה בתיאום מראש 052-9098090לחץ על האייקון לניווט אלינו
צילום אודי גורן
פינת האוכל המשפחתית של ליאת וגלעד הוצבה בחלל המרכזי, קרוב לסלון ולכניסה לבית, ולכן כדי לייחד אותה משאר חלקי הבית, בחרנו לצבוע את החלק העליון של הקירות המקיפים אותה בגוון אפור, בהיר בשתי דרגות צבע מהגוון האפור שבחרנו למזנון שבסלון.
עיצבנו את פינת האוכל בסגנון מודרני נקי ואלגנטי; בחרנו בשולחן טוליפ, שולחן אוכל אובלי עשוי שיש בעל רגל אחת, קלסיקה מודרנית בהשראת המעצב אירו סארינן , והוספנו כיסאות אוכל עשויים ברזל וקש קלוע, בהשראת המעצב מרסל ברויאר.
על קיר אחד תלינו קומפוזיציה של שלוש צלחות וקישוט ראש חיה בצבעים שחור, לבן וחום, ועל הקיר השני תלינו ציור אורבני של ערן מנור, צייר מוכשר המצייר את נופיה הארכיטקטוניים הייחודיים של תל-אביב. להשלמת המראה הוספנו גוף תאורה שחור בעל כוסות עגולות עשויות זכוכית חלבית, וכמובן מרכז שולחן ירוק ומשמח.
פינת האוכל לפני
עיצוב פינת האוכל אחרי
החלק העליון מעל הקרניזים הודגש בגוון אפור
מבט אל עבר המטבח
שולחן אובלי בשם "טוליפ" קלסיקה עיצובית של המעצב הפיני אירו סארינן
ציור אורבני של תל אביב של הצייר ערן מנור
תליית צלחות בגווני החלל
קומפוזיציה תלויה על הקיר שיוצרת עניין
מגש שהוא מרכז שולחן
צמחיה בתוך המגש מסודרת בגבהים שונים
ציורים של ליאת מונחים על מדפים צרים
אתר זה משתמש במידע בהתאם למדיניות הפרטיות כדי לשפר את החוויה שלך. המשך שימוש באתר מהווה הסכמה ל- מדיניות הפרטיות